Тернополянин увійшов до ще однієї п’ятірки

suspilnemovlennya_2567_2569_2603_2793

Нещодавно у Киїєві обрали першу п’ятірку членів редакційної ради Національної суспільної телерадіокомпанії України (НСТУ), до якої увійшов і тернополянин.

Відбулися вибори під час конференції редакційних рад, у якій взяли участь по два представники від кожної філії НСТУ, зокрема і Тернопільської.

Модерував захід заступник директора департаменту взаємодії з філіями Дмитро Грузинський. Він пояснив, що за статутом, Суспільна редакційна рада формується з 15 осіб: за першу п’ятірку голосували на конференції редакційних рад філій, ще п’ятеро осіб буде обрано під час загальних зборів творчого колективу 11 жовтня, а ще п’ятеро членів призначить Наглядова рада ПАТ «НСТУ», повідомили на сайті 1tv.com.ua.

Із 12 претендентів під час прес-конференції обрали 5, серед них і тернополянин, головний редактор ТВО телепрограм Ігор Бенцал. Окрім того, до цієї п’ятірки увійшли: головний редактор творчого об’єднання «Новий сезон»,  Юлія Шелудько, директор ТВО «Служба інформації» Костянтин Лоцман,

головний редактор культурологічних і наукових програм, автор програм журналістських розслідувань Олена Адаменко, старший редактор телебачення ТВО пізнавальних програм Наталія Войнова.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео