Майже Ромео і Джульєтта з Бучача, що на Тернопільщині

11-romeo-juliet.w750.h560.2x

Чимало клопоту завдало опікунці некероване кохання 16-літньої прийомної доньки. Дівчина уже кілька разів утікала до свого молодого чоловіка, який освідчився їй. А поки дорослі не дають згоди на шлюб, пара всупереч усьому зустрічається та ховається від зайвих очей де-інде.

У п’ятницю, 6 жовтня, до правоохоронців звернулася жителька Бучацького району й повідомила, що її 16-річна прийомна донька 4 жовтня пішла до свого знайомого й відтоді додому не повернулася, пише відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Як пояснила правоохоронцям мачуха, дівчина втікає з дому вже втретє через кохання. ЇЇ пасія - на декілька років старший парубок. Почуття взаємні і хлопець вже навіть зробив пропозицію юній дівчині, але її опікунка проти таких стосунків. Каже, дасть дозвіл лише після її повноліття.

Полісмени з’ясували, що закохані ховалися в лісі. Згодом їх помітили у сусідньому селі, де вони опинилися, пройшовши близько 10 кілометрів.

Також повідомляють у поліції, що школярка не постраждала за час своєї відсутності. Її ніхто не утримував насильно і не завдавав фізичних чи моральних страждань. Правоохоронці провели профілактичну бесіду з юною втікачкою.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео