Тернополяни матимуть можливість поліпшити англійську та розвинути творчі здібності

28-1

Протягом шести тижнів, із 6 грудня по 21 січня 2018 року, іноземці розвиватимуть у дітей Тернопільщини творчі здібності. Реалізовуватиме проект «Shape Creativity» Всесвітня громадська організація AIESEC. Про це повідомила член ГО Софія Рисун.

Також вона розповіла про можливість втілення частини програми упродовж одного з тижнів у м. Збаражі. Єдине, що для цього потрібно – це 12 родин, які згодяться прийняти у себе по одному студенту-іноземцю.

- Усім привіт) Мене звуть Софія і я член ГО AIESEC. AIESEC – це всесвітня організація, яка базується на стажуванні студентів за кордоном. Shape Creativity – це проект в якому іноземці будуть навчати і розвивати у дітях творчі здібності. У один із 6 тижнів (від 6 грудня по 21 січня) навчання може бути проведено у місці Збараж. Але для цього потрібно знайти 12 сімей, які погодилися б прийняти до себе на ночівлю студента на тиждень. Потрібно надати лише спальне місце і доступ до ванної кімнати, – написала дівчина.

Тим, хто бажає вдосконалити свою англійську та знайти нового друга за кордоном, учасниця ГО пропонує звертайтеся за телефоном +380 97 01 02 007, або зв’язатися через електрону адресу sophie.rusyn@aiesec.net чи Фейcбук із Sophie Rusyn.

Фото із відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео