Знайшли повішеним гвалтівника 19-річної тернополянки

suicide-hang-rope

Тіло невідомого чоловіка знайшли повішеним на даху колишнього готелю «Україна» у Тернополі. Найімовірніше, що це той самий гвалтівник, котрий познущався із 19-річної дівчини, а потім погрожував покінчити життя самогубством у своїх повідомленнях у соцмережах.

Факт виявлення покійника підтверджує й поліція, щопрада особу не уточнює.

«Тіло невідомого чоловіка виявили на даху будинку працівники кабельних мереж. Під час планових робіт 10 жовтня близько 12:00 на даху одного з будинків в центрі Тернополя вони побачили повішану людину. Одразу зателефонували на лінію »102", повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Правоохоронцям та судмедексперту, котрі виїхали на місце події, вдалося зясувати, що це справді було самогубство. Слідів насилля на тілі не було. Повісився молодий чоловік найймовірніше 1-2 доби тому.

Тим часом поки поліція встановлює особу покійного, на сайтах та у соцмережах уже повідомляють його ім`я.

«25-річного тернополянина Назара Оприсека знайшли мертвим на даху готелю «Україна». Хлопець, який обіцяв убити себе після зґвалтування 19-річної касирки грального закладу, таки вчинив самогубство – він повісився» - пише Політичний Збараж.

Правоохоронці справді розглядають версію про те, що самогубець - це той же чоловік, котрого розшукували за підозрою у нападі та пограбуванні одного з гральних закладів Тернополя. Наразі триває слідство.

Раніше, на своїй сторінці у Facebook молодий чоловік і справді попереджав, що накладе на себе руки. Писав, що вчинив дуже погано і у в`язницю не хоче. Навіть розповідав, що пробував отруїтися снодійними, проте бажаного ефекту не досягнув. Тож пішов на цей жахливий крок через повішання. Але фейк це чи справді сторінка у соцмережі покійного - не доведено.

Вибір читачів за тиждень

Відео