Смертельна ДТП на Тернопільщині

borchuk-roman

У селі Порохова Бучацького району водій «Kia Magentis» смертельно травмував місцевого мешканця 19-річного Романа Борчука. Збивши хлопця, він врізався в електроопору, після чого залишив автомобіль разом із двома пасажирами і утік з місця пригоди. Медики швидкої доправили потерпілого юнака до лікарні, у нього діагностували переломи, відкриту черепно-мозковою травму, він перебував у церебральній комі. Попри намагання медиків, врятувати Романа не вдалося — за якийсь час він помер у реанімації.

Наступного дня після ДТП водій прийшов до поліції і зізнався у вчиненому. За попередньою інформацією, хлопець разом зі знайомими стояв на краю проїжджої частини й опинився під колесами. Оперативники відразу ж встановили особу водія. Наїзд здійснив 30-річний мешканець села Стінка Бучацького району. Вирішується питання про обрання для нього міри запобіжного заходу, пишуть на сайті nova.te.ua.

Роман Борчук навчався на другому курсі Тернопільського національного технічного університету. Чимало студентських друзів були на похороні хлопця. «Викладачі та студентська громада глибоко сумують з приводу трагічної загибелі Романа. Висловлюємо щирі співчуття батькам, рідним та близьким покійного у зв’язку з непоправною втратою», — йдеться у співчутті на сторінці вузу в інтернеті.

Вибір читачів за тиждень

Відео