У Тернополі планують оновити ще один кінозал

1497

Серед «Громадських проектів» міста  на голосуванні стоїть оновлення глядацького залу УД «Перемога»Тож тернополян закликають голосувати для того, аби ще один зал для кіно-перегляду та перегляду концертів став комфортним та відвідуваним.

УД «Перемога» потребує оновлення. Зокрема глядацький зал. Для того, аби комунальна установа приносила прибуток, варто почати з глядацького залу, оновлення аудіовізуальної системи та посадкових місць, йдеться у описі проекту.

- Шановні друзі, тернополяни і просто відвідувачі Українського дому «Перемога». Всього один ваш голос, один клік допоможе оновити концертний зал нашої з вами установи, встановивши зручні, комфортні, сучасні крісла та відродити в «Перемозі» кіносеанси, придбавши нову кіноапаратуру у форматі 3D Dolby digital. Тому не зволікаємо (голосування до 7 листопада), голосуємо, розповсюджуємо інформацію серед друзів і знайомих і перемагаємо разом в Громадському проекті. Доб’ємося перемоги для нашої «Перемоги», - закликає автор проекту Роман Воробйов та небайдужі містяни.

Вибір читачів за тиждень

Відео