У Тернополі за минулий місяць купили нових авто аж на 2 млн доларів

Выкуп авто киев

У вересні у Тернополі та області продали 77 нових автомобілів, що на 8 машин менше ніж у серпні цього року.

За інформацією сайту з продажу автомобілів RST.ua, сума покупок нових легкових машин у регіоні склала майже 2 млн доларів США без врахування вартості додаткового обладнання. Найбільше куплених автомобілів – вартістю від 17 до 35 тисяч доларів США без врахування ціни додаткових опцій. У цей ціновий діапазон входить 51% проданих авто.

Середня ціна авто становить 25 тисяч доларів. Дешевші авто купували тільки в Сумах та Черкасах.

Найпопулярнішою маркою в Тернополі стала Toyota. Якщо розглядати по моделях, то лідирує Toyota RAV4, яких продали 7 авто. На другому ще один кросовер – Suzuki Vitara.

Серед проданих у вересні автомобілів, майже половина обладнана дизельними двигунами. Доля моторів з таким видом палива у вересні на Тернопільщині становила 48%.

Для порівняння, у серпні у Тернопільській області продали 85 автомобілі. Сума покупок склала 2 млн доларів США, без врахування вартості додаткових опцій. Найпопулярнішими моделями стали Renault Duster та Toyota Corolla. У регіоні продали по 6 таких авто. На другому місці – Renault Sandero.  Трійку замикають Toyota Land-Cruiser Prado та Kia Sportage.

Тернопіль Вересень
Тернопіль Вересень

Вибір читачів за тиждень

Відео