Коноплю і марихуану мешканець Тернопільщини планував захищати зі зброєю (фото)

ц

Правоохоронці Тернопільщини знайшли у жителя Збаразького району понад 55 кг наркотиків: коноплі та марихуани, а також декілька пістолетів. Відповідно до кримінальної справи, яку відкрили на чоловіка, йому світить від 2 до 5 років за гратами.

У помешканні жителя одного з сіл Збаразького району правоохоронці вилучили «189 рослин коноплі, а це майже сорок п’ять кілограм, близько десяти кілограм сушеної та подрібненої речовини, дві літрових банки з сушеною та перемеленою марихуаною, а також пістолети марки «ПГШ 790 Шмайсер», стартовий пістолет «Сталкер» і набої до них».

Чоловік розповів поліцейським, що вирощував наркотики самостійно і для власного споживання.

Працівники Збаразького відділення поліції виявили таку знахідку у ході проведення оперативно-профілактичних заходів, щодо протидії кримінальним правопорушенням у сфері наркозлочинності.

На чоловіка відкрили кримінальну справу за статтею 309 ККУ, а наразі його затримали відповідно до статті 208 КПК. Підозрюваний  знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про оголошення йому підозри та обрання міри запобіжного заходу. З’ясовують працівники поліції де взяв і чи законно збаражчанин зберігав у себе зброю та набої, пишуть на сайті Досьє 102.

у
у

к
к

й
й

Фото з сайту Досьє 102

Вибір читачів за тиждень

Відео