Проїзд у Збаражі подорожчає до 5 грн?

маршрутки

Проблема із міським громадським транспортом у Збаражі назріла уже давно. Люди змушені годинами стояти на зупинках, а потім іти пішки, так і не дочекавшись автобуса.

Перемовини депутатів Збаразької міської ради із транспортниками позитивних результатів не дали. Перевізники вимагають підвищити тариф на проїзд, інакше, кажуть, маршрутки не те що їздитимуть не часто, а узагалі відмовляться від обслуговування. Договір з міською радою, зобов’язання? Ні, не чули.

- Зустріч з директором АТП відбулась. Кінцевої думки не досягнуто, але, за словами Ігора Волошина, при ціні квитка 4 грн., підприємство не може забезпечити рух маршруток за графіком. Більше того, якщо не підняти ціну на проїзд, то АТП не зможе надалі обслуговувати дані маршрути і змушене буде відмовитись від перевезень пасажирів по місту. Приблизно так, – повідомив у Facebook депутат Збаразької міської ради, голова комісії з питань транспорту і зв’язків, підприємництва, навколишнього середовища, зовнішніх зносин та туризму Андрій Рудан. Раніше він зазначав, що справа із перевезеннями у Збаражі справді погана. Депутат пропонує розірвати діючий договір та оголосити конкурс. Проте остаточне рішення щодо цього повинен прийняти виконавчий комітет міської ради Збаража.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео