Тернополянам на замітку: як схуднути за 4 хвилини в день

squat-body-weight (1) (1)

Тернополянки вважають, що це не реально, схуднути за 4 хвилини в день. Але насправді фітнес-тренери розробили комплекс вправ, які виконуючи кожного дня по 4 хвилини в день, уже за місяць можна побачити результат.

Перша вправа – присідання. Виконувати її потрібно 1 хвилину.

Як правильно виконувати: ноги на ширині плечей, коліна дивляться вперед, спина рівна. Присідайте, витягуючи руки вперед, до тих пір, поки не побачите паралельну лінію стегон до підлоги. Не забувайте про дихання: присіли - вдих, встали - видих.

Друга вправа – віджимання. Виконувати її потрібно 30 секунд.

Віджиматися як і з ніг, як і з колін. Не забувайте втягувати живіт та тримати спину рівно.

Третя вправа – скелелаз. Виконувати її потрібно 30 секунд.

Як правильно виконувати: впертися руками в підлогу, долоні на ширині плечей; піднятися на руках; лікті трохи зігнуті; шкарпетки ніг уперти в підлогу; тіло - пряма лінія від голови до стоп; видих - напружити м'язи живота; підтягти праве коліно до грудей максимально прямо; вдих - у вихідне положення; також виконуємо лівою ногою.

Четверта вправа – випади. Виконувати вправу потрібно 1 хвилину.

Як правильно робити: носки разом, руки на стегнах, спинка пряма, робимо невеличкий крок вперед, згинаючи коліно правої ноги під прямим кутом. Вирівнюємо спинку, а потім, відштовхуючись п’ятою правої ноги, плавно повертаємося у вихідне положення.

Пята вправа – стрибки. Виконувати вправу потрібно 1 хвилину.

Як правильно виконувати: стрибок – ноги розводимо, руки зводимо над головою, вихідне положення – ноги разом, руки по довжині тулуба.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео