Віра Олександрович

Тернополяни показали клас переможцю «Голосу країни» (фото, відео)

Початок

За крила і… хвилі дякував тернополянам переможець “Шансу” і “Голосу країни” Павло Табаков. Окрім того, він не приховував свого здивування майстерністю співу публіки, яка прийшла на його концерт 27 жовтня.

Нагадаємо, львів’янин виступив у драмтеатрі  із новою концертною програмою «Любов Жива». Тож у репертуарі того вечора були як нові пісні, так і добре відомі.

[embed]https://youtu.be/AUoQs17vCAc[/embed]

До речі, перший етап гастролей Павла Табакова «Любов Жива» цієї осені загалом охопить вісім міст Західної і Центральної України. Стартував співак і композитор символічно у рідному Львові, на сцені Львівської опери. Уже 28 жовтня буде Луцьк, 29 жовтня - Рівне, 13 листопада - Вінниця, а 14 листопада - Київ. Тож програма цього разу – багатогранна. Співак виконує пісні чотирма мовами: українською, французькою і англійською. Одну пісню, точніше саундтрек до кінофільму у Тернополі виконав російською.

[embed]https://youtu.be/niqsrEMNbVQ[/embed]

Павла Табакова більшість шанувальників знає як «невиправного романтика», але останнім часом він багато експериментує у новому стилі - танцювальній музиці. Виходить це вдало. Наприклад, треки «Любов Жива» і «Я для тебе» відразу завоювали український радіоефір.

[embed]https://youtu.be/s3tG5yIFw5I[/embed]

На бек-вокалі у Павла Табакова цілий вечір була Софія Сливка. І їхній дует справді звучав дуже органічно. Так, разом вони виконали відомий хіт Квітки Цісик.

[embed]https://youtu.be/2mSMuJMgMdg[/embed]

Особливо пожвавилася публіка, коли зі сцени почали лунати звичні звуки добре знайомої української народної пісні. Зал відразу почав підспівувати Павлові.

[embed]https://youtu.be/zMLNV4EPfas[/embed]

Втім, справжньою точкою концерту став феєричний фінал, до якого Павло Табаков долучив публіку. Співак виконував кілька рядків із відомих українських пісень, а тоді пропонував продовжити комусь із глядачів. І тернополяни не підвели.

[embed]https://youtu.be/wZIK8EQW2dQ[/embed]

- Клас! Клас! – постійно вигукував Павло Табаков, як чув хороше виконання.

Втім, це був не єдиний комплімент публіці. Павло Табаков також зауважив, що трохи гуляв містом і помітив, що у Тернополі дуже багато красивих жінок і дівчат. Це додало настрою публіці, вона почала долучатися до гри, яку пропонував співак: зображала крила, хвилі, світила ліхтариками. Львів’янин не втомлювався дякувати за таку активну підтримку.

З букетом
З букетом

З гітаристом
З гітаристом

З Сливкою
З Сливкою

Початок (1)
Початок (1)

До речі, коротке інтерв’ю зі співаком можна прочитати ТУТ.

Фото і відео автора

Вибір читачів за тиждень

Відео