Тернополяни привітали із днем народження продюсера відомого фільму (відео)

22908472_540989796247423_2072402901_o

Вчора, 28 жовтня, у Тернопіль завітали актори та режисер першого масштабного українського фентезі «Сторожова застава». Вони познайомилися із тернополянами, розповіли про зйомки стрічки на нагородили маленьких тернополян за кращий малюнок-враження від фільму-фентезі.

Окрім журналістів на прес-конференцію із акторами прийшли і дітки, адже їм було дуже цікаво подивитися на головних героїв Вітю (Даниїл Каменський) та Оленку (Єва Кошева), і звичайно на легендарних руських богатирів Олешка, Іллю та Добриню, яких зіграли: Роман Луцький, Олег Волощенко та Олександр Комаров.

- Все розпочалося з книжки Володимира Рутківського «Сторожова Застава». Тож ми написали сценарій, почали знімати, і так все розпочалося. І зараз ви можете побачити результат нашої справи, - розповідає режисер Юрій Ковальов.

Своїми враженнями від зйомок поділився і один із головних героїв Даниїл Каменський. Хлопець розповів, що було «дуже-дуже круто», адже завдяки художникам і дизайнерам актори занурилися у 1020 рік.

- Ти аж просто починаєш відчувати себе у тому часі, але якби наші актори не ходили з мобільниками по знімальному майданчику, тоді було б повне відчуття, що ти у минулому, - жартує Даниїл.

Роль богатиря Олешка зіграв уже відомий в Україні актор родорм із Франківщини Роман Луцький. Чоловік також був головним героєм у 4-серійному фільмі «Століття Якова».

- Для мене «Сторожова застава» є викликом. Для України – це виклик. Виклик свідомості у першу чергу, а все тому, що вперше бачимо українців в такому амплуа, в амплуа – переможців. Тому я радію, що цей фільм вийшов саме зараз, - наголошує Роман Луцький.

Також під час зустрічі дітлахи, які взяли участь у конкурсі малюнків про враження від фільму «Сторожова застава» отримали подарунки: книжки та футболки.

Практично відразу після прем’єри з’явилася комп’ютерна гра «Сторожова застава: оборона» за мотивами фільму.

- Це перша українська гра за фільмом, в якій використана технологія доповненої реальності, - наголосив Олег Волощенко.

[embed]https://youtu.be/W06yCsxV5DU[/embed]

По завершенню показу фільму, у залі кінотеатру усі присутні заспівали Даниїлу Каменському «Happy birthday» та подарували торт, адже хлопцю 27 жовтня виповнилося 17 років.

[embed]https://youtu.be/NdHoFUxlhcA[/embed]

Окрім того, з днем народження глядачі привітали і одного із продюсерів фільму Юрія Прилипка.

[embed]https://youtu.be/frDunyQPSik[/embed]

Трейлер фільму:

[embed]https://youtu.be/oPIRz6b5aqY[/embed]

Вибір читачів за тиждень

Відео