Кровінецькі футболісти здобули перемогу з рахунком 6:5 (фото)

RcxrBYXOhGY

На Тернопільщині відбулись змагання з футболу на призи клубу «Шкіряний м'яч» у  середній  віковій групі серед загальноосвітніх  шкіл Теребовлянщини.

В змаганнях, які проходили 26 жовтня, прийняли участь спортивні колективи семи шкіл: Теребовлянська школа №1,№2, Теребовлянська спеціалізована Школа-ліцей, Гумниська ЗОШ, Кровінецька ЗОШ, Плебанівська ЗОШ та Романівська ЗОШ.

Команди були поділені на дві групи: чотири та три команди. До фінальної частини змагань, згідно положення, виходило по дві команді з кожної групи. А у фіналі зустрілись  команди Теребовлянської ЗОШ №1 та Кровінецької ЗОШ.

Спортивний поєдинок між командами-фіналістами в основний час не виявив переможця, рахунок був 2:2. Отож, після фінального свистка командам довелось вирішувати долю матчу в серії пенальті, у яких  впенінішим почували себе Кровінецькі футболісти, які здобули перемогу з рахунком 6:5. Третьою стала команда ЗОШ села Романівка.

Команда - переможець нагороджена Кубком та грамотами від Теребовлянського Центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», а команди-призери  отримали грамоти від організаторів.

_WzqQH5p6F0
_WzqQH5p6F0

Повідомив Королюк Ярослав Іванович – директор Теребовлянського РЦФЗН „Спорт для всіх”

Вибір читачів за тиждень

Відео