Тернополянка потрапила до 30-ки найкращих у мега-проекті «Модель XL»

Screen Shot 10-31-17 at 11.10 PM

Чотири «Так!» отримала 20-річна Ірина Купчак із Заліщиків від суддів мега-проекту каналу «1+1» «Модель XL». Дівчина із Тернопільщини першою вийшла на сцену реаліті-шоу і відразу вразила чотирьох досвідчених телемедійників своїм артистизмом та грацією.

Ірина – одна з 30 щасливиць, які боротимуться за перемогу. У фінальному кастингу, що відбувся у Києві ще влітку, взяли участь понад 1300 дівчат із різних міст України, Грузії, Польщі, США, Білорусі.

«Гарний початок! Вітаємо першу учасницю – Ірину Купчак, яка отримала чотири «так». Як вам її дефіле?» – з’явилося повідомлення на сторінці проекту «Модель XL» у Фейсбук. Сама красуня зізналася, що бере участь у реаліті-шоу також для того, аби показати, що й у невеликих містах є красиві, не закомплексовані дівчата. Наразі про Ірину мало інформації, але є підозри, що невдовзі вона стане справжньою зіркою не лише Тернопільщини.

«Цікаво, що серед дівчат, які взяли участь у кастингу, були представниці найрізноманітніших професій: фармацевти, вчителі, менеджери з продажу і навіть поліцейські. Стати учасницями проекту побажали дівчата з 5 країн і більш ніж 30 міст. Нагадаємо, проект «Модель XL», який створений за німецьким форматом «Curvy Supermodel», покликаний не тільки розширити сучасне поняття краси, але і допомогти простим жінкам стати впевненішими у собі, позбутися комплексів, стереотипів і полюбити своє тіло таким, яке воно є» – йдеться на «1+1». 

 Фото зі сторінки Модель XL у Фейсбук

Вибір читачів за тиждень

Відео