Тернополянин розповів, як йому вдалося стати чемпіоном (відео)

MVI_5505.00_02_00_12.Still001

2 листопада у тернопількому прес-клубі пройшла зустріч із чемпіоном України із ММА Павлом Малютиком, його тренером Владисловом Назаруком та головою обласної федерації зі змішаних єдиноборств Богданом Юликом.

Тернополянин Павло Малютик завоював Кубок України із ММА на змаганнях, що проходили у Дніпрі із 20 до 22 жовтня. Тепер хлопець поїде представляти нашу країну на міжнародні змагання зі змішаних єдиноборств.

Зі своїм суперником із Полтави Максимом Мельником у фінальному бою Павло зустрівся уже не вперше. Хлопці билися за першість і у Всеукораїнському юніорському чемпіонаті весною цього року.

Тренером Павла є Міжнародний чемпіон зі змішаних єдиноборств Владислав Назарук. Минулого року спортсмен виборов чемпіонський пояс Real Fight Promotion серед професіоналів.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=tZIIFZoSWuc[/embed]

Голова обласної федерації Богдан Юлик запросив усіх охочих приходити 25 листопада у спорткомпелкс ТНТУ, що на вулиці Білогірській, аби подивитися на чемпіонат області зі змішаних єдиноборств, переможці якого потім представлятимуть Тернопільщину на Всеукраїнських змаганнях.

 Відео: Богдан Колесов

Вибір читачів за тиждень

Відео