Спільнота «Матері в молитві» відсвяткували 15-річчя з Дня заснування у Тернополі (фото)

bababa

Вчора, 4 листопада, в церкві Івана Богослова, що по вул. Чалдаєва, відбулась архієрейська Служба в честь річниці заснування спільноти.

Архиєпископ та Митрополит Тернопільсько-Зборівської єпархії отець кир. Василій Семенюк відслужив Службу з подякою та благословенням усім українським матерям. Присутні молилися не лише за своїх дітей, але і за чужих; за здоров’я та добробут сімей, за військових, які боронять спокій на Сході країни та за загиблих бійців, які віддали своє життя за краще майбутнє нашої Батьківщини.

bababsbdb
bababsbdb

Кожного року наша спільнота на чолі з отцем Василем Чамариком вирушає пішою ходою до духовного центру Зарваниця, де молимося за своїх дітей, за свої та чужі потреби, за мир та спокій в Україні. На жаль, останні три роки ми молимося і за упокій наших військових, які є найкращими дітьми України. Ми закликаємо усіх бажаючих приєднуватись до нашої спільноти, - каже парафіянка церкви Івана Богослова Світлана.

bkjbkjhkh
bkjbkjhkh

Церква була сповнена великою кількістю людей, адже до спільної молитви приїжджали з різних сіл Тернопільської області. Після Богослужіння усіх присутніх частували солодощами, пригощали гарячим чаєм, а також вручили невеличкі подарунки.

bybyyyby
bybyyyby

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео