Оксана Бучко

Тернополянам допомагають встигнути проголосувати у Громадському бюджеті

article54

Автори проекту Громадського бюджету вирішили під час агітації полегшити процес голосування за проекти Громадського бюджету. Тож тернополяни можуть скористатись покроковою відеоінструкцією щодо процедури голосування від MagneticOne. Org.

Також автори проекту пропонують наступного року врахувати пропозиції щодо доступності інформації про проект та спрощення голосування.

- Для тих, хто мав труднощі і не проголосував за проект - детальна, покрокова інструкція, - пише у Facebook представник MagneticOne. Org Яна Желябіна. Ще подобається ідея посилання через QR- код на проект. Варто наступного року врахувати креативні ідейки поширення і доступності інформації про проект і як за нього можна проголосувати.А ще ліпше, щоб міська рада популяризувала конкурс і жителі свідомо могли віддавати свій голос, а не як сліпі кроти, голосувати, не знаючи за що і користь того проекту.

До завершення голосування за проекти залишилась доба. На даний час проголосувати можуть не всі тернополяни через періодичні проблеми з сервісом.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=5rtiNDb87CQ[/embed]

Фото, відео з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео