Оксана Бучко

Мер Тернополя серйозно поставився до «спортивних обіцянок» (інфографіка)

47704-1_uk_large

Будувати спортивні майданчики і стадіони, прокладати велодоріжки та ремонтувати спортзали – такі обіцянки дає практично кожен мер. У Тернополі обіцяні спортивні проекти втілюють в життя.

Моніторинг відповідальності мерів України у реалізації обіцянок у спортивній галузі опублікували на slovoidilo.ua.

Тернопіль у рейтингу за кількістю обіцяного займає другу позицію. Також відзначають хороший рівень відповідальності щодо запланованого: чотири обіцянки «в процесі», чотири виконані і жодної невиконаної.

Серед виконаних проектів: встановлення антивандальних вуличних тренажерів, відкриття хокейного майданчика та майданчика для воркауту, а також антивандальних вуличних тренажерів. Серед найбільш вагомих «спортивних» обіцянок мера «у процесі» – створення єдиної мережі велосипедних доріжок у місті та розширення мережі спортмайданчиків.

Обігнав Сергія Надала за кількістю даних обіцянок у спорті мер Києва Віталій Кличко. Хоча виконати найспортивнішому меру вдалось лише два проекти. Більше того, три обіцянки Віталій Кличко уже провалив.

Також багато обіцяли зробити для розвитку спорту у місті мери Рівного та Львова. Мер Рівного Володимир Хомко реалізував лише один такий проект. А мер Львова Андрій Садовий – не реалізував жодного.

Фото slovoidilo.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео