Тернополянам пропонують теплу зиму

96746477

Тема утеплення будинків актуальна на сьогоднішній день, а особливо в таку пору року, як зима. Тож містянам пропонують утеплювати фасади житлових будинків за програмою термомодернізації житлового фонду за умови співфінансування.

Зі слів міського голови Сергія Надала, за час дії програми у місті уже утеплили 22 фасади будівель, проведено заміну вікон загального користування у 27 будинках, на двох об’єктах оновлено систему освітлення та замінено лампочки на енергоефективні.

Загалом з початку 2017 року підрядниками виконано роботи із термомодернізації у сімнадцяти будинках.

- Оскільки тарифна політика сьогодні належить виключно до компетенції уряду, то ми не можемо встановлювати тарифи на теплопостачання чи водопостачання у місті. Тому наше завдання сьогодні полягає у тому, щоб зробити максимум, аби дати можливість тернополянам економити. Це встановлення індивідуально-теплових пунктів для кожного будинку зокрема. Вони мають забезпечити цілодобове гаряче постачання, покращення якості теплопостачання, разом з ними ставиться тепловий лічильник і тоді мешканці сплачують за фактично спожите тепло, - наголосив Сергій Надал.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео