Оксана Бучко

У Сергія Притули брав інтерв'ю... Степан Бандера (фотофакт)

23231382_1501990539877083_8347848089803016945_n

Під час гастрольного туру Канадою відомий шоумен Сергій Притула не лише смішив глядачів веселими історіями зі сцени, а й сам потрапив в кумедну ситуацію. Інтерв'ю у Тернопільського Сірого брав не хто інший, як Степан Бандера.

В рамках гастрольного туру гумор-шоу «Вар'яти» коміки відвідали кілька міст Канади. Сергію Притулі країна запам'яталася не лише концертами та екскурсією на Ніагару. Перед одним із виступів у Торонто інтерв'ю у нього брав онук легендарного провідника ОУН Степана Бандери. За іронією долі, чоловіка теж звати... Степан Бандера.

Світлину Притула оприлюднив на своїй сторінці у facebook.

- Вчора в Торонто мав дві дуже розвеселі зустрічі. По-перше, у мене перед концертом брав інтерв'ю Степан Бандера! І нехай він приходиться провіднику ОУН онуком, але дідько забирай, як це звучить: у мене брав інтерв'ю Степан Бандера!!! 

По-друге, на наш концерт прийшла моя Зірка і моя Любов, фрау Ірма Вітовська-Ванца! То дійсно дуже кумедно - роками не бачитись живучи у Києві, але преспокійно сходити на концерт до колєґи за тисячі кілометрів від дому, а потім повечеряти з ним, як у старі добрі часи, коли роботи було менше, а часу для дружніх посиденьок більше!

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео