Підприємець зі Збаража пояснив, чому у його магазині гнила риба

риба

Нещодавно «Терен» розповідав про випадок продажу гнилої риби в одному із збаразьких магазинів. Інформація набула розголосу і широкого обговорення. Тож, підприємець, у крамниці котрого це сталося, вирішив пояснити, як у його морозилці опинився зіпсований товар.

«Хочу пояснити дану ситуацію. Стаття про те, чому риба може траплятися у такій якості  / див. ТУТ /. Ви можете з нею ознайомитись, кому дійсно цікаво розібратись.

Стосовно конкретного випадку, то наш магазин завжди лояльно ставився до таких речей, хоч це і не з нашої вини трапляється. Риба в магазині не розморожується, а розбирається і викладається на вітрини в замороженому стані, тому, ми не можемо проконтролювати якість мороженої продукції».

Також підприємець Гринчук переконує, що завжди при зверненні зі схожими проблемами повертає покупцям гроші. Стверджує, що проходить постійні перевірки збоку Держпродспоживслужби України, має необхідні документи на морожену продукцію від імпортера та всі необхідні умови зберігання.

«Повірте, не в наших інтересах продавати неякісну продукцію. Зі своєї сторони ми стараємось максимально контролювати її якість, щоб ви, наші клієнти, були задоволені. Але трапляються і такі неприємні випадки в яких ми не винні оскільки проконтролювати наявність такої мороженої риби просто не можливо. Якщо у Вас є якісь запитання, запитуйте, ми надамо відповіді. З повагою ПП Гринчук О.М.».

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео