Оксана Бучко

Тернополяни із ідеєю соціального підприємництва можуть добратись до Європи

IMG_9939

Вдосконалити ідею соціального підприємництва, а також поспілкуватись із успішними соціальними підприємцями та експертами мали змогу тернополяни під час Програми соціального підприємництва від Української Соціальної Академії. Провели дійство у Тернополі 8 листопада.

Така Програма відбувається також у Маріуполі та Києві. Найкращі проекти з трьох програм отримають можливість презентувати свої ідеї потенційним інвесторам в рамках інвестиційного Форуму, який буде відбуватись в Києві у кінці грудня. Найкраща команда виграє поїздку на конференцію в Європу, де зберуться найкращі проекти з 5-ти країн Східної Європи.

- Соціальне підприємництво - це ціла філософія ведення ефективного бізнесу, що стане основою зміни парадигми і розвитку України, - ділиться учасниця Програми Таня Седнецька.

IMG_9804 (1)
IMG_9804 (1)

Викладачі поділились інструментами залучення інвесторів та правильної побудови маркетингової стратегії. Усі набуті знання учасники одразу застосовували для вдосконалення своїх проектів під пильним оком менторів. -Я дуже задоволена результатами програми, було дуже інтенсивно та натхненно, багато людей ділилось, що це один з найкращих тренінгів, які вони відвідали. Маю надію, що ця програма принесе згодом багато плодів, - розповідає  координатор Програми в Тернополі Марія Домська.

По завершенню програми експертне журі у складі: Ірини Долішньої - заступника директорки центру реабілітації дітей-інвалідів, Петра Ландяка - директора ТОВ «Продлюкс Плюс»,  Ірини Юркевич - викладачки ТНЕУ, директорки юридичної клініки, Михайла Мельника - академічного директора Української Соціальної Академії, Віталії Коніщук - директорки Вищої школи Media& Production, T&D Specialist у 1+1 media та Олександри Янкович - професора ТНПУ, організатора проекту «Школа успіху» визначило найкращі проекти, які продовжать роботу над ними разом з менторами.

Фото з відкритих джерел

 

Вибір читачів за тиждень

Відео