Маленьких тернополян вчитимуть писати та озвучувати казки

obuchenie-vokal-vzroslye-deti-minsk-skidka-studiyapushkarevoy-3

18 листопада в Medialab Ternopil, що в ПК «Березіль», завітає «Майстерня казки». Разом з казкаркою Ірина Мацко ваші діти напишуть спільну казку та самостійно її озвучать.

Курс розрахований на 4 заняття. Перше заняття планується в медіа лабораторії ПК «Березіль» в суботу, 18 листопада, на 11:00. Маленькі автори не тільки оволодіють початками літературної майстерності, секретами створення героїв, сюжетів та ілюстрацій, а ще й стануть авторами справжньої казки, яка ввійде у збірку казок казкариків. Про що писати? Як продумати сюжет? Як працювати з персонажами? Звідки взяти натхнення? Як придумати назву? Як спілкуватися з редакторами і представляти свій твір? Відповіді на всі ці запитання ми шукатимемо разом. Забудьте про нудьгу на уроках мови та літератури. Персонажі, сюжети, інтриги, розв'язки, форзаци й колонтитули легко підкоряться вам під час веселих, пізнавальних і нестримно вигадливих анти-уроків.

Ваша дитина багато фантазує, вигадує, любить казки, а може навіть записує власні вигадані історії? Запрошуємо на курс по написанню казок, - пишуть організатори.

Кількість місць обмежена. Запрошують дітей віком 6-12 років.

Вхід вільний. Телефонуйте 096-467-0352.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=FG4xb9LIWF8[/embed] [embed]https://www.youtube.com/watch?v=0yyd2v3D4Zw&feature=share[/embed]

Вибір читачів за тиждень

Відео