У Тернополі може повторитися минулорічна ситуація зі снігом

630_360_1473425449-6520

Днями в управлінні житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР відбулася нарада керівників обслуговуючих підприємств за участю міського голови. Під час наради обговорили ряд питань, зокрема готовність підприємств до зими.

Так, обслуговуючі підприємства виявилися до зими готовими. Для того, аби прибирати взимку сніг, у них є 22 одиниці техніки. Під час наради вдалося з’ясувати, що жодне із ОСББ Тернополя (а їх є 470) не уклало угоди на прибирання снігу. Тобто в разі сильного снігопаду на території ОСББ не буде кому розчистити територію.

- При неналежному прибиранні від снігу, до багатоповерхівок не зможуть дістатися карети швидкої, пожежні автомобілі чи інший технологічний транспорт у разі виникнення аварійних ситуацій. Відтак настирливо рекомендуємо головам ОСББ не порушувати правил благуострою м. Тернопіль та виконати свої зобов’язання щодо підготовки до зимового періоду, – каже начальник управління житлово-комунального господарства, благуострою та екології ТМР Олег Соколовський йдеться на сайті управління

Проте небезпечність ситуації відразу спростував керівник ради голів ОСББ Сергій Лупак. Чоловік зазначив, що кожне об’єднання самостійно вирішує питання підготовки до зими. Дехто вважає, що наявність договорів не забезпечить своєчасність робіт, інші голови планують, як і в попередні роки, укладати разові угоди на виконання робіт.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео