У Тернополі відбувся патріотичний фестиваль мистецтв «Земля Героїв» (фото)

IMG_7590

У палаці культури «Березіль» відбувся патріотичний фестиваль мистецтв «Земля Героїв». Участь у заході взяли учасники Революції Гідності, бійці АТО, волонтери, представники влади та громадськості. 

«Події революції та війна на Сході стали моментом проявлення найкращих рис українського народу. Ми відчули згуртованість, проявили самопожертву і здатність заради єдності країни та наших ближніх жертвувати коштами, добробутом та навіть життям, - наголосив Сергій Надал. – Сьогодні нашим святим обов’язком є відродження України на засадах демократії, патріотизму, поваги до гідності Українця. Сильна, суверенна, благополучна та заможна Україна — це та ціль, за яку віддавали життя Герої минулого і сучасного».

IMG_7703
IMG_7703

У рамках заходу, за вагомий внесок у справу розвитку, відродження та єдності Українського козацтва, ствердження національної ідеї, військово-патріотичному вихованні молоді, територіальній обороні, волонтерській діяльності, українське козацтво нагородило очільника Тернополя Сергія Надала медаллю «Богдана Хмельницького».

IMG_7810
IMG_7810

IMG_7798
IMG_7798

Вибір читачів за тиждень

Відео