Стали відомі подробиці обшуку на кременецькому молокозаводі. На підприємстві це називають рейдерською атакою

обшук

Офіційну позицію керівництва ТОВ «Кременецьке молоко» щодо обшуку на підприємстві оприлюднив у заяві на своїй сторінці у Фейсбук юрист Олег Трачук. Ухвалу судді Тернопільського місьрайонного суду, згідно якої робили обшук юрист називає сфабрикованою, а дії податкової міліції Тернопільської ДФС – незаконними.

Олег Трачук зазначає, що вилучали не лише документацію та техніку, а й документи, які не мають відношення до діяльності товариства, особисті речі, чорнові записи, які не є об'єктом кримінального провадження.

Обшук на підприємстві керівництво та працівники розцінюють, як рейдерське захоплення, а дії податкової міліції вважають тиском.  Також внаслідок цих дій без молочної продукції залишилися дошкільні навчальні заклади, школи, інтернати, лікарні Тернопільської області.

Нагадаємо, у середу, 22 листопада згідно ухвали слідчого судді Тернопільського міськрайонного суду, працівниками податкової міліції Тернопільської ДФС було проведено обшук ТОВ «Кременецьке молоко». Внаслідок цих дій робота найбільшого в районі платника податків була паралізована.

Текст заяви:

«ОФІЦІЙНА ЗАЯВА КЕРІВНИЦТВА ТОВ «КРЕМЕНЕЦЬКЕ МОЛОКО»

Зважаючи на неоднозначність фактичних даних в інтернет-мережі та неінформативність людей, як юрист підприємства, хочу дати наступну заяву від керівника Задворної Марії Борисівни та від себе особисто та зазначити... 22.11.2017 року згідно сфабрикованої ухвали слідчого судді Тернопільського міськрайонного суду Мостецької, працівниками податкової міліції Тернопільської ДФС дійсно було проведено незаконний обшук нашого товариства. Внаслідок проведення даної слідчої дії, з порушенням чинного законодавства України та кримінально-процесуальних норм, була вилучена вся наявна комп'ютерна техніка, фінансово-господарські, бухгалтерські та юридичні документи. Більше того, були вилучені документи, в яких містяться відомості, що становлять комерційну таємницю, також були вилучені документи, які не мають відношення до діяльності нашого товариства, особисті речі, чорнові записи, які не є об'єктом кримінального провадження! Після даних дій робота нашого підприємства повністю паралізована та зупинена. Внаслідок незаконних дій слідчих працівників податкової міліції Тернопільської ДФС залишились без молочної продукції дошкільні навчальні заклади, школи, інтернати, лікарні Тернопільської області. Це завдало серйозного удару по іміджу ТОВ «Кременецьке Молоко» на ринку, як порядного та ділового партнера, а також чесного та сумлінного платника податків.

Вищевказані дії слідчих працівників податкової міліції Тернопільської ДФС вважаємо неприпустимими, здійснені з грубим порушенням кримінально-процесуального законодавства України та вчинені з перевищенням службових повноважень. Ми вважаємо ці дії початком рейдерського захоплення нашого підприємства, тиском на товариство та його керівника, та такими, що носять замовний характер!

Просимо небайдужих людей розповсюдити, а керівництво держави та народних депутатів допомогти у відновленні законної діяльності Товариства з обмеженою відповідальністю «Кременецьке Молоко», як великого (а в Кременецькому районі - найбільшого) платника податків в Україні!»

Вибір читачів за тиждень

Відео