Тернопільський нардеп не потрапив в «розклади» партії Яценюка

IMG_9364

З’їзд партії «Народний фронт» не лише продемонстрував живучість цієї партії попри її теперішній низький рейтинг, але і дав низку посилів для політичного істеблішменту.

Про це йдеться в статті «Української правди». Там же є цікаве посилання на матеріал річної давності. Про своєрідні «розклади в партії Яценюка». Серед іншого, автори виділяють існуючі внутрішньопартійні групи, що орієнтовані на формальних та неформальних лідерів у партії А. Яценюка. Такими групами, за даними «УП» є: ті, хто орієнтується виключно на лідера партії, а також так звані «група Мартиненка», «група Авакова», «група Турчинова» та «група Парубія». Кожна з них має свої інтереси, які вміло узгоджуються та задовольняються самим Яценюком, та лідером фракції Бурбаком. Цікаво, що член «Народного фронту» з Тернополя Роман Заставний не потрапив у жодну групу впливу, за версією авторів тексту на «Українській правді». Сам нардеп з цього проблеми не робить.

«Ви ж бачите, що в описі окремих груп єслова «та інші депутати». Можете мене там пошукати (сміється – ред.). А якщо серйозно, то всі ці так звані «групи впливу» є досить умовними. Адже ми всі є знайомими між собою, з кимось підтримуємо тісніші стосунки, з кимось – виключно робочі. Тому там, де журналісти вбачають якісь зв’язки, ми бачимо елементарні особисті чи ділові взаємини», - коментує «Терену» Р.Заставний.

Себе ж неохоче зараховує до однієї з груп всередині партії Яценюка. Каже, що намагається підтримувати стосунки зі всіма.

«Я працюю так, щоб самому бути особистістю, а не в чиємусь «колі впливу», і своїми реальними справами вибудовую свою політичну кар’єру», - продовжує Роман Йосипович.

На питання, чи планує і надалі боротися за депутатський мандат, відповів розмито, мовляв, час покаже…

Вибір читачів за тиждень

Відео