9-річного хлопчика правоохоронці знайшли завдяки інтуїції

хлопчик-втікач

Вісім годин понад півсотні правоохоронців шукали третьокласника, а він тим часом ховався на горищі. Трапилася історія 24 листопада у с. Плотича. Хлопчика насварили батьки, він образився і поліз на горище, там заснув. Батьки не могли знайти його і викликали поліцію. Дитину необхідно було розшукати до настання темряви, тож на пошуки школяра негайно виїхало більше півсотні правоохоронців, – повідомляє ГУ Нацполіції в Тернопільській області.

«Працівники районного відділення поліції, спецпризначенці, кінологи, рятувальники, громада села організувалися та оглядали село. Батьки не знали куди міг податися їхній син і лише згодом пригадали, що того дня насварили хлопчика. Допоки пошукова група прочісувала територію села, щось спонукало старшого лейтенанта Тараса Новосада разом із колегою зі слідчо-оперативної групи повернутися на подвір’я та повторно оглянути все обійстя. Мабуть, спрацювало особливе поліцейське чуття, інтуїція» – йдеться у повідомленні.

Правоохоронець розповів, що зрозумів, що найбезпечніше дитина у такому віці почувається вдома, а отже, далеко не пішла.

– Зазирали у всі господарські будівлі, кликали малого на ім’я і, зрештою, почули якийсь тихий звук на горищі. Була майже північ, коли ми знайшли пропажу, – розповідає оперуповноважений сектору кримінальної поліції Тернопільського районного відділення Нацполіції Тарас Новосад.

Побачивши в своїй схованці поліцейського у формі, малий добряче злякався, а ще боявся, що його знов сваритимуть. Маленького втікача повернули батькам. Хлопчик почувався добре, але дуже змерз, – зазначають у поліції.

Фото ГУ Нацполіції у Тернопільській області

Вибір читачів за тиждень

Відео