Тернопільським жінкам дали слушну пораду

18076830_1722556171094467_2401213193197570969_o

Про смаколики і фігуру: тернополянка Антоніна Богачук написала на своїй сторінці у Facebook поради, як тримати себе в тонусі під час зимових свят.

- Через кілька днів розпочнеться зима. Для тих, хто активно готує своє тіло до літа, маю кілька порад стосовно зимових тренувань, – пише тренер зі стретчингу та Pole Dance Антоніна.

  1. М’язам – більше розтяжки! Ті з моїх дівчат, хто займається довший час, переконались, що літом у жарку погоду розтягуватись легше. Але взимку розтяжка м’язам потрібна більше. В холодну пору року м’язи стають ригідними, менш еластичними і тягнуться набагато гірше. Саме тому, щоб м’язи не втрачали свою еластичність, взимку приділяйте розтяжці особливу увагу.
  2. Не розраховуйте швидко схуднути. Взимку обмін речовин сповільнюється, організм включає режим економії та неохоче прощається із зайвою вагою. Тому, якщо влітку Ви скидали кілька кілограм за тиждень, взимку у вас на це піде 2-3 тижні.
  3. Третє правило випливає з попепеднього – збільшуйте навантаження та кількість тренувань. Якщо влітку Ви тренувались двічі на тиждень, то взимку для вас буде нормою 3-4 рази. Можете поєднувати різні види тренувань: тренажерний зал і стретчинг, фітнес і танцювальний напрямок, аеробіка і пілатес… Все залежить від Ваших побажань. Усім вдалих тренувань.
Фото з особистого архіву Антоніни Богачук

Вибір читачів за тиждень

Відео