На Кременеччині буде горіховий бум?

лісовий горіх

Усіх охочих розпочати такий бізнес запрошує Кременецький районний центр підтримки підприємництва. Для початку представникам бізнесу та усім зацікавленим пропонують відвідати семінар «Вирощування фундука (лісового горіха) від А до Я» за участю Мирослава Загорського. Семінар розрахований на підприємців малого та середнього бізнесу, які мають змогу та бажають розпочати вирощування фундука (лісового горіха) на промисловій основі (від 10 га).

«Маючи досвід підприємницької діяльності у даній сфері, він поділиться своїми знаннями, надасть інформацію, як комерціалізувати інноваційну бізнес-ідею по вирощуванню фундука, а також підвищити свої шанси на успіх у цій справі» – повідомляють на сайті Кременецької РДА.

Також потенційним бізнесменам обіцяють ексклюзивні кваліфіковані відповіді на інші питання та поради експерта у межах тематики.

Довідатися подробиці та попередньо зареєструватися на участь у заході можна за телефоном 0964790700, або на сторінці Кременецького районного центру підтримки підприємництва: www.facebook.com/krem.bizn/.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео