Оксана Бучко

П’ятірку злодійок, які обдурювали старших людей, викрили на Тернопільщині

gadalka-1024x684

Банду жінок, які ворожили у домівках пенсіонерів, а згодом їх обкрадали, виявили на Тернопільщині. Це 5 злодійок, дві з яких проживають у Харкові, одна у Харківській області, дві на Донеччині. Як повідомляє IA ZIK з посиланням на відділ комунікації управління Нацполіції в Тернопільській області, зловмисниць підозрюють у скоєнні майнових злочинів на території Львівської, Хмельницької, Вінницької, Чернівецької, Рівненської та Івано-Франківської областей.

Правоохоронці знайшли злодійок після злочину в с. Нові Петликівці Бучацького району. Поліцейські встановили, що зловмисниці пересувалися на автомобілі Daewoo Lanos. Із ними також був водій.

Зі слів потерпілої, до її хати зайшли чотири незнайомки і запропонували поворожити. Пенсіонерці важко було випровадити їх з помешкання. Коли ті врешті пішли, старенька виявила, що зі сховку зникли її заощадження – понад 15 тис. грн, – розповіли у поліції.

Оперативну інформацію тернопільські правоохоронці передали колегам з Хмельниччини, там підозрюваних затримали. Поліція перевіряє жінок на причетність до інших злочинів. Триває слідство.

Фото з відкритих джерел

 

Вибір читачів за тиждень

Відео