У замку на Тернопільщині помітили привида

привид)))

Про привида у Збаразькому замку на своїй сторінці у facebook розповів український співак, композитор, лідер гурту «Нічлава» Андрій Підлужний. Невідомий силует, начебто, помітили під час зйомок містичного кліпу на пісню «Вовки». Шоумен розповідає, що під час оброблення світлин зі знімального процесу, на одному з фото з’явилася пляма, що нагадує людську постать. Також він ділиться кількома історіями, які почув від працівників Збаразького замку і власним досвідом «спілкування» з потойбічними істотами у цій древній споруді.

«Наша команда під час зйомок неодноразово відчувала щось дивне... Ті ж кроки, несподівані закриття дверей, хоч відчути всю повноту містичності Замку ми не змогли, адже найпізніше ми залишались там лиш до 18:00. Я собі можу уявити, що могло нас чекати, якби була нагода залишитись наодинці з Замком до ранку...- пише пан Андрій.

Також є цікавими свідчення реставратора Володимира Магінського, засиджуючись за роботою допізна не раз відчував чиюсь присутність, відчуття що ніби хтось ходить, був характерний скрип підлоги, іноді лунали голоси.

У 80-х двоє школярів спустилися в підземелля замку. Коли до вечора хлопці не повернулися, городяни вирушили на їх пошуки. На третій день «шукачі пригод» повернулися самі – перелякані діти стверджували, що бачили поховання ченців, яке дуже їх налякало, згадували про вершника, який переслідував їх. Тільки через кілька років підземелля почали вивчати, і з подивом виявили, що під містом прокладений цілий лабіринт дивовижних таємних ходів ...

За ще однією версією, підземеллями та залами Замку досі блукає один із власників. Розповідають, що чоловік помер просто посеред бенкету. Мабуть, привид полюбляє музику, бо в певні години з органної зали чуються звуки музики. Відлунюють вони і у підземеллі... – написав Андрій Підлужний.

Нагадаємо прем’єра містичного відео кліпу «Вовки» відбудеться 26 січня 2018 року.

Фото зі сторінки Андрія Підлужного у Фейсбук

Вибір читачів за тиждень

Відео