З кожного по іграшці – у Збаражі збираються найкраще на Тернопільщині прикрасити міську ялинку

ялинка

Збаражани усім містом прикрашатимуть центральну новорічну ялинку. Таку ідею запропонувала збаражанка Ярина Горайська у спільноті «Політичний Збараж».

«Може провести акцію зі збору іграшок? Щось типу – «одягнемо ялинку разом». Прикольно було б, ідеш, і на міській ялинці твоя іграшка» – написала дівчина.

На задум позитивно відгукнулися не лише мешканці Збаража, а й міський голова Роман Полікровський.

«Класна ідея! Правда, на центральній ялинці будуть великі іграшки. Було б класно прикрасити дерева навколо центральної ялинки, які одягнуті в гірлянди, вони менші за розміром і там гарно будуть виглядати різноманітні іграшки, які принесемо ми з дому! До речі, в центрі плануємо встановити шопку і буде цікаво, щоб бажаючі принесли якісь цікаві речі, які були б доречні до цієї інсталяції. В день встановлення шопки можна і провести цей флешмоб! Що думаєте?» – прокоментував ідею міський голова.

Як доречно зауважили у спільноті, дуже символічно, що саме у День місцевого самоврядування громада Збаража пропонує, а міський голова радо підтримує громадські ініціативи. У місті мають намір зробити ялинку найкращою в області.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео