«Хата на тата» перевернула життя родини з Кременеччини з ніг на голову

хата на тата

За учорашнім ефіром програми «Хата на тата» на СТБ спостерігала чи не уся Кременеччина. Учасниками стала родина із с. Сапанів. У подружжя Миколи і Валентини Петручок двоє діток – синочок Данилко і доця Христинка.

Показ ще не завершився, а глядачі активно коментували у соцмережах все, що відбувалося на екрані. Найбільше компліментів дісталося донечці молодого подружжя – Христинці.

А от татові, 28-річному Миколі, на початку передачі більша частина жіночої аудиторії, мабуть, хотіла заліпити добрячого ляща.

«Бабок нє мєрєно, всьо чотко! На західній Україні так заведено, що жінки їздять на заробітки. Приїде мама – поїде Валька», – вважав Коля. І постійно відпочивав, хоча й не втомлювався. Та лише, поки мама Валя не поїхала з дому.

Скуштувавши на смак маминої роботи та обов’язків, Микола уже в перший день її відсутності усвідомив, що поводив себе «як останній ідіот» і без дружини нічого не вартий. Перепросився й перед своєю мамою, яка несподівано повернулася із закордонних заробітків. Саме на гроші, які заробляла мати героя, він почувався таким «самодостатнім».

Микола Петручок переглянув своє ставлення до життя і визнав, що участь у проекті каналу СТБ перевернула його бачення з ніг на голову. Він впорався з усіма завданнями і виграв для родини грошову винагороду 50 тис. грн.. Як написала в одному із коментарів подруга родини Катя Калітка: «Вони чудові і у них все прекрасно!».

Зображення «СТБ»

Вибір читачів за тиждень

Відео