Орест Сарматський

У Тернополі дізналися, як задешево можна помандрувати дорогами інків (фото)

Заставка (Copy)

Тернополянин Олег Кошла розповів про свою мандрівку у Перу з мінімальними затратами.

Олег Кошла, мабуть, один із небагатьох жителів Тернопільщини, який відвідав понад 40 країн світу за мінімальну ціну.

DSC_2546 (Copy)
DSC_2546 (Copy)

Напередодні у Тернополі він розповів про свою подорож до Перу, яка обійшлася йому у близько 600 доларів, тоді, як тільки у грудні переліт з Амстердаму до Мехіко, звідки зазвичай летять у Ліму, столицю Перу, вартує майже 1 тис євро. Але, ще ж до Амстердаму треба добратися і оплатити переліт Мехіко-Ліма, плюс переїзди до Куско, щоб згодом побачити всесвітньовідому туристичну перлину, древнє, доколумбове місто інків високо у горах – Мачу-Пікчу.

DSC_2571 (Copy)
DSC_2571 (Copy)

Але, за словами Олега, щоб здешевити мандрівку, її потрібно планувати заздалегідь. Наприклад, аби дешево полетіти узимку, варто думати про це ще улітку, коли на сайтах авіакомпаній, лоукост-перевізників  оприлюднюються різноманітні акції, розпродажі, знижки.

DSC_2574 (Copy)
DSC_2574 (Copy)

DSC_2575 (Copy)
DSC_2575 (Copy)

Упродовж спілкування із тернополянами, Олег надав цілий масив практичної інформації про те, яким чином зекономити на переїзді не тільки до Амстердаму, але й, безпосередньо вже у Перу. Назвав він і різні способи добратися до Мачу-Пікчу – дорогі, помірні і дуже дешеві, в тому числі, й досить ризиковані. Зрозуміло, Олег під час мандрівки вибирав найбільш економні варіанти, фіксуючи побачене на відео та фототокамеру.

DSC_2553 (Copy)
DSC_2553 (Copy)

Зазначу, що розповідь про мандрівку Олег Кошла супроводжував слайдами, невеличкими відеосюжетами, наповненими неймовірними враженнями, емоціями та переживаннями під час унікальної поїздки за ціною, що у рази нижча від вартості звичайних туристичних маршрутів до Південної Америки.

DSC_2543 (Copy)
DSC_2543 (Copy)

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео