Зборівську ОТГ на «Школі локальної демократії» представлять аграрії

Local-Democracy-School-logo-e1512740778774-1024x559

У Тернополі розпочався проект «Школа локальної демократії», проект спрямований навчити ОТГ діяти в рамках реформи децентралізації, та успішно функціонувати. У список команд потрапило 10 переможців - громад Тернопільської області. Зборівську ОТГ у проекті представляють новообрані депутати від Аграрної партії: Василь Гамрач, Ярослава Білан та Наталія Палка.

Проект «Школа локальної демократії» реалізовують громадська організація «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» спільно з Тернопільським регіональним відділенням «Асоціації міст України» за підтримки фонду NED.

- Це дуже хороша можливість і чудова ідея організаторів, адже спрямована на створення сприятливих умов для діяльності новоутворених громад. У цьому році на трьох сесіях ми  будемо мати справу із  кращими практиками місцевого самоврядування. Нас навчать  співпрацювати із місцевим населенням , що дасть змогу  спільно працювати над розвитком Зборівської ОТГ. Між сесіями ми будемо  виконувати практичні завдання у громаді. Не словом, а ділом! - коментує лідер аграріїв Василь Гамрач.

Фото: Школа локальної демократії, логотип

Вибір читачів за тиждень

Відео