Віра Олександрович

Будинки у Тернополі не відремонтували, зате 1,3 млн грн привласнили

ПРивласнення

Привласнення державних коштів під час ремонту будівель виявили фахівці підрозділу боротьби із відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом, Головного управління державної фіскальної служби в області.

Працювали вони спільно із експертами обласної прокуратури. Про це повідомили у Відділі організації роботи Головного управління Державної фіскальної служби (ГУ ДФС) в області.

Посадовці одного із тернопільських товариств із обмеженою відповідальністю підробили документи і незаконно отримали 1 мільйон 300 тисяч гривень, - повідомили у податковій. - Ці гроші мали піти на ремонти, але порушники зняли готівку з карткового банківського рахунку через банкомати і POS-термінал, а потім використали на придбання нерухомого майна, автомобільної та іншої спецтехніки.

За цими фактами, до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесли відомості про вчинення кримінального  правопорушення за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 209 КК України – «привласнення державних коштів». Наразі здійснюється кримінальне провадження.

Фото із відкритих джерел

 

Вибір читачів за тиждень

Відео