Віра Олександрович

Тернопільщина: святий Миколай прийшов до дітей загиблого в АТО Дениса Громового

IMG_Митниця

Із гостинцями від святого Миколая до своїх підопічних завітали працівники Тернопільської митниці ДФС.

З нагоди свята заступник начальника Тернопільської митниці ДФС Андрій Саварин і начальник митного посту «Чортків» Алла Гломба спершу відвідали дітлахів із багатодітної сім’ї Дручок-Пласконіс, якою багато років поспіль опікується профком Тернопільської митниці ДФС. Про це повідомили у Відділі організації роботи Головного управління Державної фіскальної служби (ГУ ДФС) в області.

- Андрій Саварин вручив гостинці, серед яких були іграшки і засоби гігієни, - кажуть у податковій. – Він також побажав малечі рости здоровою, слухняною, добре вчитися і писати листи святому Миколаю, адже бажання дітей повинні здійснюватися.

Не оминули митники своєю увагою і родину загиблого в АТО військовослужбовця –  старшого оператора гранатомета 3-го батальйону 51-ї окремої механізованої бригади Дениса Громового. Нагадаємо, 26 серпня 2014-го чоловік загинув у бою під Іловайськом,  виходячи із оточення. Вдовою залишилася дружина, без батька – двоє малолітніх синів. Тож Алла Гломба передала цим хлопчикам від святого Миколая подарунки: книги, ігри, цукерки, фрукти, продукти тощо.

- Цього року Святий Миколай не залишив без уваги і любові жодну дитину, - кажуть митники. – І це – фантастично! Адже саме зараз жоден із нас не повинен залишатися байдужим до тих, хто поруч. Це - надзвичайно важливо, адже дарує віру та запалює у дитячому серці вогник добра.

Фото, надане Відділом організації роботи ГУ ДФС в області

Вибір читачів за тиждень

Відео