У Тернополі зніматимуть кіно (відео)

MVI_7496.00_02_06_08.Still002

ІІ Всеукраїнський форум «КіноХвиля» із назвою «Кінопрорив» уже завершився у Тернополі. За три дні у на заході побували аж 50 гостей: аторів, режисерів, продюсерів. А відвідувачі фестивалю змогли переглянути 23 українських стрічки та відвідати 5 майстер-класів із кіновиробництва.

Під час фестивалю показали два фільми, які знімали у Тернополі: «Жага неба» та «Поза зоною». Що цікаво, під час «Кінопрориву» було вирішено, що у файному місті зніматимуть другу частину відомого українського фільму «Червоний».

Також під час кіно-форуму два дні у Тернополі тривав кастинг артистів для зйомок понад 30 фільмів у наступному році. Спробувати себе у ролі акторів прийшли аж понад 300 акторів.

Окрім того, в рамках заходу створили кінотролейбус: зовнішня сторона якого нагадує кіноплівку, а всередині - історія тернопільського та світового кінематографу у фотографіях. У транспортному засобі розмістили екран, де показуватимуть українські короткометражки.

[embed]https://youtu.be/3f_vW-DKLsk[/embed]

Організатори кіно-форуму повідомили, що уже визначилися із датами наступної «Кінохвилі» у 2018 році, проте поки що це тримають у секреті.

Відео: Богдан Колесов

Вибір читачів за тиждень

Відео