Чимало цікавих новин підготували у святковому випуску друкованого видання Тернопільщини

1

Зустрічайте у продажі 32 номер громадсько-політичної газети Тернопілля  «Сільський господар». Теми, до яких не залишиться байдужим жоден читач, розкрили у публікаціях друкованого видання нашого краю.

У свіжому випуску «Сільського господаря» ви дізнаєтеся більше про те, як «Тернопільський м’ясокомбінат» вдруге отримав відзнаку «Народний бренд»» і чому Кабмін компенсацію заборгованих зарплат медикам сільських лікарень Тернопільщини вважають останньою.

2
2

На шпальтах газети детальніше розповіли про: новорічні «подарунки» для селян; ювілей Заліщицького коледжу; 100-літній ювілей жительки Борщівщини; чому садист-«фізрук» стріляв у… хлопчика; як фермери платитимуть єдиний внесок.

3
3

Зокрема, до вашої уваги представлено такі рубрики: «вічні істини», «голос народу», «нам пишуть», «продовжуючи тему», «жах», «будьте пильні», «ваше здоров’я», «наші консультації» та інші.

Громадсько-політичну газету Тернопілля  «Сільський господар» можна передплатити у всіх поштових відділеннях нашого краю, або ж придбати у місцях продажу періодичної преси.

Вибір читачів за тиждень

Відео