Оксана Бучко

Із карткою тернополянина проїзд став ще дорожчим

DSC_5614

Пасажири із електронною карткою ризикують заплатити за проїзд у громадському транспорті Тернополя подвійну ціну. Так, за поїздку в тролейбусі із картки у тернополянки зняло 6 грн. Причиною став несправний валідатор.

- Щойно вирішила вперше скористатися картою, яку вчора поповнила на 50 грн, - пише у Facebook Олена Плахцінська. - За наглядом кондуктора приклала її до валідатора, на табло висвітлилось «поповніть картку» чи щось в тому дусі. Талончик не видало. Кондуктор приклала ще раз. Та ж картина. Тоді вона на своєму валідаторі пікнула і видала талончик з інформацією про залишок 44 грн. Це був тролейбус номер «111» першого маршруту. Запитання: на скільки подорожчав проїзд і навіщо мені та карта тернополянина?

У міськраді нагадують, при розрахунку за проїзд карткою тернополянина чи електронним проїзним квитком вартість поїздки залишилася незмінною - 3 грн. у тролейбусах та 4 грн. у маршрутках. Для того, щоб вам повернули кошти, які випадково зняті, слід звернутись до ТОВ «Системний зв'язок» на вул. Чорновола,1 (2 поверх) або за тел.: +38 0352400350, +38 0500400350, +38 0672400356.

Усі запитання також можна залишати за посиланням. Найпоширеніші із них опублікують на сайті міськради.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео