Оксана Бучко

На «Файне Місто» до Тернополя стане легше добратись потягами

maxresdefault

Більшу кількість вагонів у потягах до Тернополя обіцяють на період проведення міжнародного музичного фестивалю «Файне Місто». Також на залізничному вокзалі у Тернополі облаштовуватимуть спеціальні місця для збору гостей і вирішуватимуть проблему браку камер схову. Умови співпраці «Укрзалізниці» з громадською організацією «Музичний фестиваль «ФАЙНЕ МІСТО» йшлося під час зустрічі директора з пасажирських перевезень і сервісу ПАТ «Укрзалізниця» Ігоря Романківа та одного з співзасновників фестивалю Максима Черкашина, повідомляє prostir.ua.

Минулого року фестиваль прийняв 16 тисяч відвідувачів. Більшість гостей добирається потягами. За декілька днів до заходу і протягом фестивалю тисячі гостей прибувають на залізничну станцію «Тернопіль». Через такий великий пасажиропотік не всі бажаючі мають можливість придбати квиток на потяг.

- Фестиваль вже перестав бути локальним заходом. До нас приїжджають фестивальники як з України, так і з країн центральної Європи та навіть Америки. Нам важливо, щоб гості почували себе як у дома не лише на території фестивалю, але й могли до нас комфортно доїхати. Саме тому ми завчасно звернулись до «Укрзалізниці» та отримали від її керівництва цілковите розуміння і підтримку, – коментує один з організаторів фестивалю Максим Черкашин.

До слова, міжнародний музичний фестиваль «Файне Місто» у 2017-му році отримав відзнаку Європейської асоціації фестивалів та сертифікат EFFE (Europe for Festivals, Festivals for Europe), а також був визнаний найкращим музичним фестивалем України 2017-го року за версією видання Karabas.Live.

Фото prostir.ua та з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео