Що чекає тернополян на вихідних?

0

Зустріч Старого Нового року та ще багато чого іншого зможуть відвідати цими вихідними тернополяни.

13 січня на вас чекає:

У суботу, 13 січня нічний клуб Stories запрошує на святкування Старого Нового року. В цей вечір на Вас чекає багато шампанського, цікавих конкурсів з подарунками та святкова новорічна атмосфера. І звичайно димні кальяни, привітний персонал, хітова музика і приємна атмсофера. До 23:00 вхід усім безкоштовний!

Тернополян запрошують відсвяткувати Старий Новий Рік у Бункермузі. Початок о 21:00. Новий рік - дубль 2. Якщо вам не вдалося зустріти 2018-й як належить і дошкуляє відома приказка - приходьте до нас, доля дарує другий шанс почати все з початку, з чистого листа (або з чеку за смачну вечерю). Для всіх, хто проспав 1 січня, хто живе за юліанським календарем, для Василів і Василин, для всіх поціновувачів гарного відпочинку. На цей вечір у Бенкермузі ведучий Тарас Миколайович і DJ Joker приготували для вас достойну розважальну програму. Вхід вільний, резерв столиків - 0982951466

14 січня на вас чекає:

14 січняо 17:00 ПК «Березіль» запрошує маленьких глядачів на перегляд різдвяної казки-феєрії «У пошуках щастя». За мотивами п'єси Моріса Метерлінка «Синій птах». У різдвяну ніч головні герої казки-Тільтіль і Мітіль, вирушають на пошуки щастя, за Синім Птахом. Вони потрапляють у країну Спогадів, зустрінуться із королевою ночі, побувають у садах блаженств та радостей. Чи вдасться їм знайти Синього Птаха? Чи знайдуть вони своє щастя? Казка, яка змушує по новому поглянути на навколишній світ-обов'язко сподобається і дітям, і дорослим. Вистава наповнена несподіваними подіями, піснями і танцями. Тож подаруйте своїм дітям казкове свято. Квитки в касах ПК «Березіль» та УД «Перемога». Вартість - 30 грн. Довідки за телефонами - 53-31-14 (ПК «Березіль»), та 52-15-00 (УД «Перемога»)

Серед святкової мішури бракує справжності? Тобі бронюйте столики у Бункермузі на 14 січня та зануртеся в автентичний фольк і world music. У молодому гурті кожен учасник володіє щонайменше двома інструментами, котрі створюють багате звучання: колісна ліра, гітара, концертина, сопілка, дримба, гуцульский бубен, бойран, пандерета і, звичайно, голоси. Вхід на концерт вільний.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео