Орест Сарматський

У Тернополі шукали кандидатів на головні ролі легендарного комедійного серіалу «Леся + Рома» (фото)

Заставка ЛесяРома

Телеканал ICTV розпочав роботу над запуском сучасної версії популярного серіалу.

До Тернополя прибула телевізійна група на чолі із знаним в Україні режисером, продюсером та оператором Іваном Яснієм, який, до речі, уродженець Тернопільщини.

Столичні фахівці проводили відбір можливих кандидатуру для зйомок у серіалі.

s04
s04

- Нагадаю, що у 2005-2006 роках цей серіал був на телевізійних екранах, - розповідає Іван Ясній. - І зараз на телебачення повернулася тенденція, що почали відновлювати ті формати, які колись були вдалими. Скажу, що цей серіал мав дуже високий рейтинг, це один із перших українських телесеріалів, який знятий саме в Україні. І ось, ICTV вирішило повернути його знову на екран. Тому й шукаємо акторів, «свіжі обличчя», їздимо регіонами й проводимо кастинги. Тернопіль – це вже друге місто, куди ми приїхали проводити телепроби, перед цим були у Львові. Хотів би подякувати креативному директору Тернопільської кінокомісії Наталії Турчин за сприяння у проведенні кастингу. Щодо героїв серіалу, то скажу, що Леся – як лисичка, а Рома потрапляє у ситуації, де змушений пояснювати свої дії і наміри. А Леся постійно хоче взяти Рому, як кажуть «під каблук», але він цьому не піддається. Це – різні люди, які вже давно могли розійтися, але їх тримає любов один до одного. І ось, ми шукаємо потрібних нам харизматичних персонажів із почуттям гумору, із самоіронією. Плануємо відзняти 72 серії, у так званій, «однокадровій» зйомці, коли одна сцена в межах одного безперервного кадру, це так званий, «французький» формат. Зйомки передбачаються бути насиченими – по 10-12 годин в день. У Львові вже пройшли кастинг десь під 60 осіб, стільки ж зголосилося і в Тернополі. Так що, шукаємо місцевих талантів. Плануємо також поїздки і до Харкова, в Одесу, інші міста, - розповів режисер Іван Ясній.

s02
s02

s05
s05

s06
s06

Нагадаємо, що «Леся + Рома» — перший україномовний комедійний серіал, який вийшов в ефір ICTV дванадцять років тому. Всього було знято 6 сезонів. Сюжет серіалу – життя сімейної пари, яка намагається розібратися з проблемами, що виникають ледь не на кожному кроці. Ревнощі та непорозуміння, пошук компромісів та звичайні сімейні радощі – все це Леся та Рома переживають весело та з гумором. Серіал неодноразово називали «життєвою енциклопедією в анекдотах».

s01
s01

Як повідомила прес-служба телеканалу ICTV, на глядачів чекає повністю оновлений серіал під назвою «Леся + Рома. Наш час». Продюсери обіцяють захоплюючий перезапуск проекту, що відповідатиме трендам сьогодення. Леся і Рома стануть героями нашого часу та будуть шукати рецепт сімейного щастя в реаліях сучасного світу. Які ж нові виклики та проблеми сьогодення вони долатимуть разом? Дізнаєтесь вже незабаром.

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео