Оксана Бучко

З зоомагазину тернополянин виніс товарів на... 20 тисяч гривень

26961943_1523026057819151_7312844841819290123_o

Злодійство – це навіть не хобі, а стиль життя 35-річного тернополянина. В минулому чоловік уже неодноразово притягувався до відповідальності за крадіжки, наразі в суді слухається кримінальне провадження за фактом незаконного заволодіння майном, в якому він – головний підозрюваний. Та зловмисника знову потягнуло до кримінального ремесла – обікрав зоомагазин.

До поліцейських із заявою про крадіжку звернулася жителька обласного центру. Потерпіла заявила, що з приміщення належного їй зоомагазину, розташованого на ринку «Оріон», невідома особа викрала товару на 20 тисяч гривень. Злодій спокусився на повідки та ошийники для вигулу собак та котів, а також на корм для тварин. Одразу про злочин жінка не заявляла. Вирішила самостійно розшукати крадія. І їй це частково вдалося. Котрогось дня працівники ринку повідомили їй, що який молодий чоловік виніс на продаж її ж товар. Торговця зловмли та викликали поліцейських, повідомляють на сторінці Головного управління Національної поліції в Тернопільській області.

В ході слідчо-оперативних заходів правоохоронці встановили, що затриманий на ринку молодий чоловік до крадіжки не причетний - він лише взявся реалізовувати крадені ошийники та повідки. А «постачальником» виявився його 35-річний знайомий. 

Зловмисникові інкримінують частину 3 статті 185 ККУ. Триває досудове розслідування.

Вибір читачів за тиждень

Відео