Жителям Тернопільщини покажуть кращих

ОТГ

Відбудеться освітня зустріч для об’єднаних ОТГ та для ознайомлення із досвідом майбутніх ОТГ на тему «Креативні підходи у розвитку Об’єднаних громад. Досвід однієї найперших ОТГ створених в Україні» організована проектом «Мистецька резиденція імені Назарія Войтовича», ГО «Конгрес Активістів Культури», пишуть на сайті culturno.te.ua.

3 лютого 2018 о 10.30

за адресою: м.Збараж, вул.Франка 1, Райдержадміністрація,

Зала засідань, 3-й поверх

Вхід вільний

Подія відбувається за підтримки МФ «Відродження», Збаразької районної державної адміністрації.

Нашою метою є поширювати позитивний досвід та інструменти для розвитку громад через креативні підходи та творчі індустрії. Зустріч відкрита для усіх бажаючих дізнатись, що ж воно таке «креативні індустрії», для чого «бренд» громаді, про «плюси і мінуси» в нових умовах децентралізації для громад, а також про успішно реалізовані бренди для українських сіл. Під час зустрічі ми обговоримо як можна віднайти свою ідентичність, стати цікавими для інвесторів та туристів, а також про реальні зміни та відповідальність громади за власний успіх. У програмі також ви зможете дізнатись як перемогти у Всеукраїнському конкурсі на розробку бренду для вашого села від студії LOGOGO, у проекті Брендвіль.

Після завершення зустрічі усіх запрошуємо у с.Травневе, де у приміщенні Мистецької резиденції імені Назарія Войтовича відкриється виставка американського художника Ліланда Беті, що влітку був резидентом мистецької програми.

Інформація про проект  

Метою проекту «Мистецька резиденція ім. Назарія Войтовича», що здійснюється  ГО «Конгерс Активістів Культури» за підтримки Програмної ініціативи «Громадські ініціативи нової України» Міжнародного фонду «Відродження»  є  Довготривалим проектом вшанування пам’ять наймолодшого Героя Небесної Сотні через створення важливої інституції для розвитку локальної спільноти та творчої української молоді.

Вибір читачів за тиждень

Відео