Радник міністра із Тернополя зізнався у скоєному

Апостол

Михайло Апостол у соціальній мережі facebooк зізнався у скоєному. Він розповів усім про порушення правил дорожнього руху та про те, якою є патрульна поліція і як вона працює в реалії.

Сьогодні, вперше за час створення патрульної поліції, мене зупинили в Дубненському районі. За порушення, незначне, звичайно, але було . Я теж, як і більшість водіїв, був психологічно не готовий їздити в населених пунктах із швидкістю 50 км за год. Але це єдиний шлях суттєво зменшити аварійність в населених пунктах. Отже, я перевищив швидкість, небагато, але... Звичайно, я не представлявся, як водій , просто просився..., хоча, якщо б вони написали б протокол, то із задоволенням заплатив би. Напевне, патрульні вважали, що це дрібне порушення, тому обійшовся усним попередженням. Як раднику Міністра МВС Арсена Авакова мені соромно за себе, як просто водій, я гордий за нашу нову патрульну поліцію, за їх тактовність, відношення до роботи, психологічну рівновагу і просто людяність. Я просто висловлюю їм подяку за службу.

PS. Це написав всім тим, хто за проплачені тексти постійно волає, що все пропало, нічого не змінилося, реформи не відбулися. Собака гавкає, а караван іде!!! - написав чиновник.

Вибір читачів за тиждень

Відео