Орест Сарматський

Дві Оксани з Тернопільщини перемогли у конкурсі Посольства США в Україні

зуби

Підбито підсумки Всеукраїнського конкурсу освітніх буклетів (пам’яток) для пацієнтів на теми, які стосуються найпоширеніших ситуацій у повсякденній практиці.

У Львівському інституті медсестринства та лабораторної медицини ім. Андрея Крупинського відбувся Всеукраїнський конкурс освітніх буклетів (пам’яток) для пацієнтів на теми, які стосуються найпоширеніших ситуацій у повсякденній практиці.

Про це повідомляє сайт Тернопільського обласного управління освіти та науки.

Цей захід відбувся за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні в рамках проекту «Інформатика в сестринській справі».

Буклети «Здорові зуби-здорове життя!» (корисні поради для дитини) та «Врятоване життя – твій вибір!», підготовлені викладачами основ медсестринства та основ інформатики Кременецького медичного училища імені Арсена Річинського Оксаною Батюх і Оксаною Шумбар, зайняли в конкурсі відповідно перше та друге місця.

Автори буклетів-переможців конкурсу отримали від організаторів дипломи, а їх матеріали передані у видавництво для друку. Використовуватися вони будуть не тільки працівниками охорони здоров’я для забезпечення своїх пацієнтів друкованими матеріалами і в такий спосіб уникатимуть багаторазового повторення порад у процесі надання медичної допомоги, а також у галузі освіти при проведенні з дітьми і учнями різноманітних навчально-виховних занять.

Вибір читачів за тиждень

Відео