Орест Сарматський

Стартував конкурс «7 чудес Тернопілля»

12321262_984180591663451_7435583541444257430_n-275x190

Традиційний туристичний конкурс розпочався в області.

Обласний конкурс «7 чудес Тернопілля» вже вдруге проводить відділ туризму Тернопільської ОДА. Минулоріч в сімку переможців конкурсу ввійшли печера Кришталева (Кривченська), Кременецькі гори, Тернопільський став, Дністровський каньйон, Джуринський водоспад, Збаразький замок, - повідомляє веб-портал згаданого відділу туризму.

Як йдеться в Положенні про конкурс, його мета - виявлення та популяризація визначних територій, унікальних і найбільш значущих історичних, природних, культурних, архітектурних об’єктів, розташованих на території Тернопільської області, привернення до них уваги громадськості, а також розроблення брендових маршрутів.

Поведення акції сприятиме формуванню позитивного іміджу Тернопільської області, пропаганді історико-культурної спадщини регіону, створенню передумов для розвитку туристичної інфраструктури навколо об’єктів підвищеного інтересу, розвитку культурно-пізнавального туризму.

Під час проведення конкурсу буде визначено найкращі туристичні об’єкти області у таких категоріях: «Природна цінність», «Архітектурна цінність» та «Культурна цінність».

Визначення переможців відбуватиметься після підбиття підсумків експертного та відкритого Інтернет-голосування (50/50).

Офіційне оголошення переможців щорічного обласного конкурсу «7 чудес Тернопілля» відбудеться в День відзначення Всесвітнього дня туризму та Дня туризму в Україні – 27 вересня.

Вибір читачів за тиждень

Відео