Аж 4 тернополянок хочуть повторити долю Ірини Купчак

TOP_700-400

Як уже повідомляв ТЕРЕН, на сайті Нового каналу проходить другий етап відбору учасників на проект «Топ-модель по-українськи». Окрім чоловічого кастингу, участь у якому беруть аж троє тернополян, є ще й жіночий.

Так, аж 4 жительок Тернопільської області хочуть спробувати себе у проекті «Топ-модель по-українськи». Щоправда, усі претендентки знаходяться не серед лідерів рейтингу.

Повторити долю Ірини Купчак із Заліщиків та потрапити на відоме телешоу вирішила Ізабела Шамін-Прудивус. Наразі дівчина отримала 237 голосів.

Веду активний образ життя та намагаюся вдосконалюватися щодня. Захоплююся дизайном інтер'єру та одягу. У вільний час займаюся вокалом, спортом та вивчаю іноземні мови. Творча особистість, в житті бажаю займатись тим, що приноситиме мені задоволення. Вже встигла трішки спробувати себе в моделінгу, тепер хочу далі розвивати свої можливості за допомогою проекту,  - пише дівчина у своїй анкеті.

 

Ізабела Шамін-Прудивус
Ізабела Шамін-Прудивус

Ще однією претенденткою на участь у проекті стала вчителька математики та фізики із Чорткова Інна Осадца.

Люблю танцювати; люблю вишивати бісером; подобається відкривати для себе щось нове та цікаве(нові хоббі та заняття,інтереси), - розповідає про себе Інна.

Інна Осадца
Інна Осадца

Спробувати свої сили у телешоу вирішила Анжеліка Флентей. Дівчина Родом із Заліщик. У анкеті про себе Анжеліка розповіла, що навчається на юридичному факультеті та дописує свою першу книгу про себе.

Анжеліка Флентей
Анжеліка Флентей

Та останньою учасницею із Тернопільщини може стати Таня Осадчук.

Одне з перших моїх захоплень - це музика, та відносно танці, також спорт. Завжди захоплювалась моделями, їхньою фігурою , їхнім дефіле , фото і  тд, тобто спостерігати за нами. Дивлячись шоу з 1 сезону, мріяла себе в цьому спробувати ось наважилась заповнити анкету, - пише Таня у своїй анкеті.

 

Таня Осадчук
Таня Осадчук

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео